Gumbalde Resort 

– den nya aktivitetsresorten på Gotland! 


Hos oss står aktiviteter i fokus men också lugn och avkoppling. Hos oss ska du få både energipåfyllning och återhämtning.

Vi erbjuder golf, padel, vandring, cykelleder, yoga,– allt i en vacker gotländskt omgivning.  Här är alla välkomna – nybörjare som den vana utövaren. Vi är här för dig och vi guidar dig gärna om du behöver hjälp på vägen. 

I dag står golfen i centrum men i takt med att vi utvecklar resorten kommer fler aktiviteter ta allt större plats. 

Våren 2022 inviger vi den totalrenoverade golfbanan. Den nya banan är ritad av en av Sveriges allra bästa bandesigners Pierre Fulke Design.

På resorten hittar du Gumbalde Gårdkskrog. Krogen är belägen mitt i resortens hjärta i en vacker gotländsk gårdsmiljö med anor från 1600-talet. Här serverar vi dagens rätt och a la carte.

Vi har stora planer med höga ambitioner för Gumbalde.  Nu har vi påbörjat vår resa till att skapa en högklassig aktivitetresort och en hållbar destination på sydöstra Gotland – vårt mål är att skapa ett av Sveriges bästa aktivitetsresort. Här ska du komma för att koppla av och koppla bort – för att åka hem med ny kraft och energi.

Gumbalde Resort

Gumbalde Resort

På Gumbalde.se hittar du mer info om resorten.

GOTLANDSFABRIKEN INVEST AB

Info:
Om oss
Kontakta

Projekt:
Gumbalde Resort
BRF Stånga Gumbalde 

©2021 Gotlandsfabriken Invest AB

Hemsida av Mexond